Nederlands English Francais Deutsch
Ecole la Rose gite chambre d'hôtes Luzy Bourgogne

Het vakantiehuis

gite vakantiehuis Ecole la Rose Bourgogne

Het betreft een modern opgezet licht vakantiehuis voor 2 tot 4 personen aan de linkerkant van het schooltje en bestaat uit een grote ruimte, waarin een goed geoutilleerde keuken, zithoek met uitstekende slaapbank: heerlijk zitten, maar het is ook een goed bed van 1.40 bij 2.00 en heel makkelijk in en uit te klappen, en een eethoek zijn gesitueerd.
Verder is er een kleine bijkeuken met was- en afwasmachine en een extra slaapkamer met twee uitstekende eenpersoonsbedden van 0.90 bij 2.00 meter die als tweepersoonsbed is opgemaakt (1.80 - 2.00) of als twee losse bedden, zoals u het wenst.
Verder is er een moderne badkamer met toilet met invalidensteunen, wastafel en douche. Er zijn geen drempels, waardoor het vakantiehuis ook geschikt is voor mensen die slechter ter been zijn.

U heeft beschikking over een afgeschermd terras op het westen met uitzicht over de heuvels. Bomen en struiken bieden voldoende schaduw als het heet is, en er is voldoende zon om lekker op een ligstoel te bruinen. Er zijn houten tuinmeubelen met kussens en twee ligstoelen. Vanaf uw terras kunt u genieten van de prachtige zonsondergangen boven de heuvels waar u op uitkijkt.

Wie graag veel privacy heeft en niet tussen andere vakantiegangers wil zitten, maar wel een vraagbaak in de buurt, heeft bij ons de juiste plek. Wij zijn uw enige buren en kunnen u altijd met raad en daad en zo nodig met de taal bijstaan.

Verder is er de mogelijkheid om een extra kamer te huren aan de rechterzijde van het schooltje, zie: kamer. Ideaal voor als u met (twee echtparen) op vakantie bent, maar toch ook graag ieder een eigen plek wilt hebben. Wij hebben verschillende goede ervaringen met jonge gezinnen samen met opa en oma gehad! De extra slaapkamer heeft een eigen toilet en een massagedouchecabine. Vooral wanneer u met meerdere echtparen vakantie houdt, wordt dit als zeer prettig beschouwd vanwege de privacy.

Onze ervaring is dat het huisje geschikt is voor alle leeftijden. Ook baby’s en kleine kinderen zijn welkom, wij beschikken over een babybedje, babybadje en een kinderstoel.

Prijzen vakantiehuisje: week

Laagseizoen: oktober tot april:
350,00 €

Middenseizoen: mei, juni en september:
375,00 €

Hoogseizoen: juli en augustus:
425,00 €

Ook korter te huur:

In het Laagseizoen: minimaal 2 nachten:
50,00 € per nacht.

In het middenseizoen: minimaal 2 nachten:
57,00 € per nacht.

In het hoogseizoen: minimaal 3 nachten:
64,00 € per nacht.

Voordelig: Vakantiehuisje en Kamer tegelijk huren voor 1 week, zie pagina: kamer

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Beschikbaarheidskalender Gîte

Foto's


Overige prijsinformatie / aanbiedingen

Eindschoonmaak 35,00 euro.
Beddengoed te huur: 10,00 euro.
Handdoeken per persoon: 5,00 euro.

Toeristenbelasting: 0,70 eurocent per dag per persoon (v.a. 12 jaar).
Een hond is gratis, voor een tweede hond rekenen we 25 euro.

Wij maken gebruik van een vroegboekkorting van 8,5% indien u 120 dagen of langer van tevoren boekt. Wanneer u meer dan 1 week boekt krijgt u een korting van 10%.
Indien u 7 dagen of korter van tevoren boekt, ontvangt u een Last Minute korting van 15%.

Er is een pallet kachel. Wij geven u twee zakken palletkorrels gratis. Een zak kost 4,50 euro. Alleen als het héél erg koud is, verstookt u een zak per dag. 15,00 euro elektra kosten zijn inbegrepen. Komt u daarboven, (wat eigenlijk niet voorkomt) dan betaalt u 0,0935 eurocent per kWk.
Gas en water zijn inbegrepen.

Contact